Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Sb-600 med pocketwizard plus

Produkter
(logga in för att koppla)

Petterus

Aktiv medlem
Skaffade 2 pocketwizard plus här om dan.. Och den ska funka till sb-600 men eftersom inte 600:an har PC kontakt som sb-800 så måste man ju skaffa en lite sko eller adapter! Vilken ska jag ha?, just nu har jag en hama blixtskoadapter.. Men den funkar inte till den. Är de någe fel pån eller ska man ha nått annat! Vad isåfall

några som har några erfarenheter eller tips!

/petter
 
Det kan vara en PW-MHSF1 miniphone to hot shoe female som du är ute efter. Jag har sökt denna kabel i Sverige men inte hittat någon utan bara från USA, http://www.paramountcords.com Se även på Roberts blogg vad han skriver om denna kabel tillsammans med Skyport och Canon/Nikon-blixtar, http://www.roberthammar.se/?p=267. Jag har sett en liknande kabel från ett företag i norge men den saknar det undere fästet för att sätta blixten på ex ett stativ eller liknande.

Hoppas att det hjälper
//Stefan
 
Senast ändrad:
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.