Annons

Satsa på Sigma 70-300 F:4-5.6 DL Macro?

Produkter
(logga in för att koppla)

davidsson.henrik

Aktiv medlem
Hej
Har en minolta %d och 18 50. Tror ni att dett akan va något att satsa på som amatör ? Sigma 70-300 F:4-5.6 DL Macro Super pris ca 800:-. Vet ej hur stort intresse jag har eller 100 på vad jag kommer att fota.
 
det objektivet är begagnat gissar jag på. jag tycker att du ska satsa på det. det är ju inte riktig macro men du kommer ju att få hyffsade närbiler. sedan är det ju alltid bra med zoom, så du kan få in någonting lite längre bort... är du lite intresserad så är ju detta ett perfekt objektiv för dig. när du skrev %d så menade du KM 5d va?
 
Med tanke på priset och att du vill testa både tele och macro, så tycker jag att du ska slå till.
Objektivet är en helt ok kompromiss, jag äger ett som jag köpte innan jag satsade på bättre utrustning.

Du ska vara medeveten om att objektivet är inte särskilt ljusstarkt och att AF är lite seg, men jag har lyckats med lite action bilder trots allt, de här bilderna är tagna utan stativ -> http://www.fotosidan.se/gallery/view.htm?ID=52340 <- och här är vad andra FS medlemmar tycker -> http://www.fotosidan.se/reviews/viewreviews.htm?ID=364 <-

Lycka till!
/Bilal
 
Tycker 800 spänn är alldeles för dyrt, Objektivet i sig är väl skapligt om man inte har höga krav, men DL-versionen är GAMMAL och har inte ens antireflexbehandling på bakre linsen, jag hade inte gett 800 för den.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.