Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Resekamrater till Canadian Rockies

Produkter
(logga in för att koppla)

Carl Svante

Aktiv medlem
Den 9:e september i år kommer vi att resa till Klippiga Bergen i Kanada. Vi startar i Vancouer och kommer åka runt med hyrbil i Banff, Jasper, Yoho och Kootenay nationalparker i knappt tre veckor. Vi bor på vandrarhem och likanade med korta turer eller dagturer för att hitta de bästa fotoställen. Eventuellt anlitar vi en fotoguide för ett par dagar för att få det mesta och bästa ut av resan.

Är du intresserad hör av dig till:

Minna
[email protected]

Svante
[email protected]
 
Gah! Vill verkligen, men har inte pengar till det just nu... Låter onekligen som en oerhört trevlig resa (har själv åkt genom Canadian Rockies och vill tillbaka), hoppas att ni får en riktigt bra resa! Jag var i Vancouver senast nu i höstas (november), men då bara precis kring stan med någon timmes omnejd (finns ett par bilder i min portfolio, ska lägga upp fler snart!).
När bokar ni biljetter och dylikt eller är det redan gjort?
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.