Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Midjeväska eller "Jack Bauer" axelväska

Produkter
(logga in för att koppla)

Snickarboden

Aktiv medlem
Skall iväg ett par veckor och söker i första hand efter en mjuk axelväska för dagsturer typ sådan "Jack Bauer" har i serien "24".
Inbillar mig att en sådan kan vara bra att ha lite prylar i och eftersom den är så mjuk kan man bära den lite som man vill som om man vill vara mer rörlig eller ha saker under uppsikt.
Ett önskemål är att den är i svart läder/skinn så den matchar resten av mig och kamerafodralet *ler* Kameran är alltså inga problem för den bärs separat, Lumix DX3 så väskan blir för vatten, gorillapod och småprylar som pengar, mobil etc.

Alternativt en midjeväska, man kan väl förlänga remmen på den så man kan slänga den över axeln om det skulle vara bahagligare.

Nån som har en aning om var man kan finna en sån? Helst i skåneland men att beställa på nätet är förstås alltid intressant.

Tack på förhand.

/Kent
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.