Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Kompakt väska som rymmer DSLR med grepp + 70-200/2.8?

Produkter
(logga in för att koppla)

irrbloss

Aktiv medlem
Någon som kan tipsa om en bra väska för en DSLR med grepp + 70-200/2.8 samt eventuellt ett eller två mindre fasta objektiv? Vilka märken rekommenderas?

Har idag två Lowepro men är inte riktigt nöjd med någon av dem:

1. Lowepro Computrekker AW - dragkedjan till ytterfacket har gått sönder. Känns ganska klumpig och laptopfacket känns faktiskt lite för tight för en MacBook 13".

2. Lowepro Topload Zoom 1 - ganska ok, dock har även dragkedjan gått sönder här + att den inte passar en D700 med grepp.

Har kikat lite på nätet på Kata 3N1-30, den verkar trevlig iom att man inte behöver ställa ner den för att komma åt kameran, dessutom ser den inte så klumpig ut. Någon som har erfarenheter av den, eller har något annat förslag?

Vill ha en väska med följande egenskaper:
1. Ska rymma DSLR med grepp + 70-200/2.8 + ev 1-2 mindre objektiv.
2. Smidig och så liten som möjligt.
3. Om det är en axelväska eller ryggsäck spelar mindre roll så länge den är ergonomisk.
4. Gärna möjlighet att komma åt kameran lätt.
5. Ska tåla åtminstone en liten regnskur.
6. Pris på max 1500-1600:- (gärna billigare :)).

Laptopfack är absolut inget måste, men gärna ett fack där man kan förvara lite småsaker - separat från kamerautrustningen.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.