Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Fungerar Toshiba Flash Air i 5D mark3

Produkter
(logga in för att koppla)

Frolicc

Aktiv medlem
Skrev frågan i Eye Fi tråden men kanske större chans att få svar med rätt trådrubrik.

Jag är i behov av ett WiFi kort som kan skapa sitt eget nätverk dit enheter kan ansluta och hämta bilder utan inblandning av en router, antingen enstaka bilder eller genom autoinport från en dator. Jag har inget behov av att kortet skall skicka bilder utan det räcker med att enheter hämtar.

De Eye-Fi kort som klarar detta verkar ju inte sälja i sverige, transcends kort verkar fungera riktigt dåligt i en 5D mark3 med trasiga filer på kortet(överhettning?). Vissa verkar ha problem med WIFI räckvidd.

Så då återstår Toshiba Flash Air. Verkar inte finnas mycket information om kortet men det säljs på cyberphoto. 5D mark3 står inte med som en kompatibel kameran men samtidigt står det att alla kameror stödjer kortet.
http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=flashair

Är det någon som har provat Toshiba Flash Air i en 5D mark3?
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.