Thaicopy
Aktiv medlem
Jag ska få äran att hjälpa till med matfoton till en Thairestaurang som ska börja med bilder till menyn...Tänkte höra med nån här vad man ska tänka på? Lämpligt stativ (bordsstativ kanske?)
Leitz har jag hört mkt gott om och så även Manfrottos 709B,men Dörr har ju ett mkt billigare,vad skiljer dessa åt,är man dumsnål om man handlar ett Dörr Stabil för 199 iställetför tex Manfrotto för en femhundring,eller finns det bättre alternativ? Restaurangägaren vill ha bilder från sidan på rätten och alltså inte rakt uppifrån...ala pizza ;o)
Det är inga proffsfoton hon begär och det är inga pengar inblandade,jag gör det för att det ska bli kul och lärorikt,men risken finns att jag går upp några kilon,det ska alltså inte fixas och trixas så mycket med själva rätten...
Leitz har jag hört mkt gott om och så även Manfrottos 709B,men Dörr har ju ett mkt billigare,vad skiljer dessa åt,är man dumsnål om man handlar ett Dörr Stabil för 199 iställetför tex Manfrotto för en femhundring,eller finns det bättre alternativ? Restaurangägaren vill ha bilder från sidan på rätten och alltså inte rakt uppifrån...ala pizza ;o)
Det är inga proffsfoton hon begär och det är inga pengar inblandade,jag gör det för att det ska bli kul och lärorikt,men risken finns att jag går upp några kilon,det ska alltså inte fixas och trixas så mycket med själva rätten...