Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Film FMAO Productions

Produkter
(logga in för att koppla)

Eric A.

Ny medlem
Hej på Er!

Min första post här på forumet. Jag och min polare Johannes har, förutom ett intensivt brinnande flugfiskeintresse, även på senare tid börjat filma mer och mer. Detta har resulterat i några filmer som jag har tänkt att dela med mig av här .

I början filmade vi med en kompaktkamera, men numera så sker filmningen med en Canon EOS 550d, Röde stereo video-mic, en CarrySpeed viewfinder och ett Sherpa videostativ. Linserna vi använder oss av är Canon 18-135 3,5, Sigma fast 30mm 1,4, och ett Sigma 70-300. Sedan har vi också en Panasonic HX-WA10 filmkamera som vi är mycket nöjda med.

Vi håller även på att bygger vår egna kameraslider och funderar på att eventuellt investera i en kamera till. Redigeringen sker av mig i iMovie men ska fasas över till Final Cut Pro då jag känner att jag håller på att växa ur iMovie.

En av filmerna filmade vi faktiskt på uppdrag av de som driver Norrbyströmmen, vilket är en anlagd strömsträcka utanför Motala. Den filmen finner ni här:
https://www.youtube.com/watch?v=zpZvHkAo4MA

Här är även länken till vår Youtube-kanal
http://www.youtube.com/user/Tweedandflyfishing?feature=mhee

Hälsningar
Eric
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.