Annons

Bröllop Fulltofta Kyrka??

Produkter
(logga in för att koppla)

Superlaxen

Medlem
Jag ska fotgrafera min systers bröllop nu till helgen i fulltofta kyrka utanför höör i skåne,..

Nu är min fråga till er om någon varit i den/ fotat bröllop eller liknande i den??

Tips m.m. mottages gladeligen då de är en ganska liten kyrka så ja vet inte riktigt hur ja ska lägga upp de.. var ja ska stå för bästa bilder osv.

En chansning bara,.. hoppas någon kan hjälpa mig...

// Johan
 
Efter att ha luskt lite på nätet så verkar kyrkan vara synnerligen mörk innuti. Även om jag inte sett hur det ser ut inne i kyrkan så kan man utifrån bilder på kyrkan utifrån se att inte mycket ljus kan komma in. Kyrkan byggdes 1160-1170 och har bara små gluggar till fönster och inte är dom många heller... iof finns säkerligen tusentals lampor, spottar och levande ljus därinne...

Bilder jag hittade:

http://www.svenskakyrkan.se/hoerby/
http://www.skanskabilder.se/foto.php?id=1477&laggtillkundvagn=1477&rubrik=Fulltofta+kyrka
http://www.kyrkobyggnader.se/Index1.html

jag skulle inte vilja plåta där inne... rena bunkern. Ett bra tips är att åk dit några veckor innan brölloppet och provfotografera så du ser vad som krävs och ev kanske kan lösa problem/avsäga dig uppdraget.

Efteråt så finns inget som kan avlasta dig från ansvaret att leverera bra bilder. Spelar ingen roll huruvida kyrkan var bäcksvart eller badade i solljus, bilden skall alltid vara bra, klara du inte av det så är det bättre och ärligare att helt enkelt strunta i att plåta!

Enda enkla rådet jag kan ge är att åk dit och besiktiga i god tid innan så du hinner agera!

Edit, såg att du skall plåta i helgen... du tycker inte du är ute i sista sekunden? Sätt dig i bilen o far till kyrkan nu redan!
 
Jo jag vet att de e' sent ute,.. var ute vid kyrkan idag och kollade läget,.. mycket liten, smal invändigt å vid tillfället väldigt mörkt,.. men ja tror de kommer tända en del ljus därinne senare me ju..

det här med bilderna, jag har redan sagt till systern att ja inte är nån form av proffs fotograf, att jag inte kan garantera att alla bilderna blir bra, men de sa att de inte gjorde så mycket, själv vill jag ju dock lyckas så gott jag kan..

Till råga på allt så är de fullt med byggställningar utanför runt om hela kyrkan då de håller på att renovera fasaden, så där skiter de sig med fina bilder med...

Jag får helt enkelt göra mitt bästa, ska upp där i veckan igen och prov fota lite invändigt, prata med prästen me och höra med han var och hur man får fota där.. slänger in nån bild när ja har så kanske ni kan kommma med råd/ tips..
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.