Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Bortskänkes: S/V papper, kemi etc...

Produkter
(logga in för att koppla)

Tobbe.T

Aktiv medlem
Håller på att rensa ur gömmorna, och har en hel drös med papper liggandes, även en del kemi såsom framkallare/fixering, D76 osv liggandes.

Papper och kemi skänkes bort till den som kommer och hämtar det, annars åker det i soporna om ngn vecka/månad.då jag inte kommer använda det mer då jag gått över till digitalt och dessutom inte har ngt mörkrum längre pga flytt till mindre lya...

Nu är det en ansenlig mängd papper, både stora och små format, tror dom största är 20x30 el likn, o dom SKA vara i gott skick, inte speciellt gamla, bara ngt enstaka år, samt har förvarats på "rätt sätt". O jag har använt papper som är 10ggr äldre än dessa helt utan problem..




Har även en del andra saker liggandes från mörkrumstiden, bla en AP filmladdare, med TRI-X 400 film.
Tror det är ca 7-8M kvar av den, samt 20-30 tomkasetter.
Denna skänkes inte, utan där kan det tas en liten diskution om dess värde..filmen ingår så att säga, då jag ej kan garantera skicket, men den ska enligt mig vara i fullgott skick iaf.

Finns även torkklämmor/hängare för negativ, framkallningsdosa/spiral för film som bortslumpas till intresserade.


Anl till att jag lägger det här, och inte i säljes är för att hälften av grejerna skänkes bort, och jag tror det är större chans att ngn ser det här än under "säljes", och att grejerna på så sätt faktiskt kommer till nytta, än att det slängs längre fram pga platsbrist.

Skicka ett mail, eller ring så ser vi vad som är intressant.

Pga att det inte är pengarna jag är ute efter, så är det inte aktuellt att skicka ngra saker, utan allt hämtas på plats i Västerås.

/Tobbe

[email protected]
0736-998512
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.