Annons

DxO Optics Pro v5.3 ute med bättre bildkvalitet på höga ISO-tal

Produkter
(logga in för att koppla)
Programmet är utmärkt, jag har 5,2. Men det är segt utav bara den. När du sedan inte fotar på höga ISO tycker jag att Nikon View är minst lika bra och snabbare. Capture NX har blivit snabbare och bättre i och med uppgraderingen, men när man plåtar på riktigt höga ISO tal tycker jag att det är lättare att få hyfsade bilder med DXO. Det kräver förvisso mer detaljarbete med varje bild och man tappar lite i detaljupplösningen, vilket man bara ser på skärmen i 100 crop, men ändå.
P.S.
Tore, jag ids inte lägga ut biler på detta min uppfattning, men jag hoppas att du tar dig an uppgiften att testa ;-)
Mvh
JB
 
Testat

Det är kanske dags att seriöst överväga att pröva DXO Optics Pro v5.3 för bättre bildkvalitet?

http://www.imaging-resource.com/NEWS/1224662427.html (kolla in videon tex om en tre stegs underexponering av ISO 6400 på D700 justerad med acceptabelt resultat)

http://www.dxo.com/intl/photo/dxo_optics_pro/raw_conversion/high_iso (jämför med konkurrenter)

Testade igår. Att programet verkar bra på höga ISO är uppenbart. Men hu så segt, omständigt och långsamt det är när man vill plocka fram en rawbild att använda i PS eller spara. Kanske ett komplement. Har bara jämfört med Canons utmärkta och smidiga DPP som jag alltid använder innan jag överför till PS och gör klart där.
 
Jag gillade aldrig v5, (5.0) så jag mailade dom och fick pengarna tillbaka för uppgraderingen. Så jag kör 4.5 eller vad det är igen :)

Kanske kan testa 5an snart igen... de borde väl fixat alla bristerna nu kanske.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.