Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

HelenOster

Som online kundservice ambassadör för Adorama Camera sedan december 2007 , fungerar jag som en oberoende Advocate räkning Adorama kunder , representerande Adorama närvaro på sociala nätverkssajter (t.ex. Twitter , Facebook , Google + och Linked In ) , webbplatser shopping och nyhetsgrupper , foto bloggar och forum , över hela världen

Jag har en mångsidig bakgrund i juridik , journalistik och marknadsföring , och har fungerat som ett expertvittne inom områdena stress på arbetsplatsen och mobbning .

Välkänd och ( tror jag ! ) Respekteras av nätet fotografiska community , jag svarar på Internet bokföringar som avser Adorama , ger ett snabbt svar för kunder som söker råd och / eller stöd i förhållande till deras inköp - undersöka och lösa klagomål och farhågor som affischer har kunnat åtgärda genom regelbundna kanaler kundservice .

Det är viktigt för mig att kunna spendera oavsett tid är nödvändig för att lösa varje enskild kunds svårigheter , arbetar för att förstå de bakomliggande orsakerna till eventuella problem och gör vad jag kan för att förhindra att det upprepas .

Detta omfattar vanligtvis varna Adorama ledningsgruppen på kundernas feedback om företagets policy och rutiner - med rekommendationer för förändring .


Alla kunder med en förfrågan , fråga eller klagomål angående en beställning - eller någon aspekt av tjänsten från Adorama , är välkommen flesta att kontakta mig direkt : [email protected]


Helen Oster
Adorama Camera Kundtjänst ambassadör
Hemsida
http://www.adorama.com
Lastname
Oster
Firstname
Helen
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.