Annons

FoKeNo

Bor på Blidö i Stockholms skärgård med endast en katt som familjemedlem. En glad "kille" som ser världen med positivt tänkande, tittar inte i backspegeln bara framåt, oftast inte längre en vad näsan räcker, rätt avskärmad från omvärlden noll koll på det mesta skulle man kunna säga, känns ganska bra faktiskt!

(har varit medlem på FS tidigare men det blev en omstart 2016!)

Har vuxit upp med en Press/ Ateljé fotograf till pappa på både gott och ont! Har ärligt talat inte tagit så mycket lärdomar av honom utan har tråcklat mig fram mycket på egen hand, kan delvis bero på olika generationer och intressen. Fotar lite av varje beror mest på dagsformen och vad som dyker upp! Bor ju ute på en ö så det blir en hel del motiv på hemmaplan, är dock mest intresserad av det mesta som är gammalt, byggnader, redskap, fönster osv, stilleben! Sen är närmiljön jag har utanför husknuten inte så tokig den heller med allt vilt och fågelliv, och så självklart Skärgården!
Fotar enbart med Nikon kamerahus APS-C+ FF, och objektiv med brännvidder från 20-500mm. Har studioutrustning hemma för stilleben, porträtt, reprofotografering mm.
Lastname
Norstedt
Firstname
Kenneth
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.