Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Cecilia J

När jag väntade min dotter så var min mamma så snäll att hon lånade ut hennes digitalkamera till mig. Då öppnde sig en helt ny värld för mig. Jag upptäckte hur otroligt roligt det var att fota och nu hade jag möjlighet att börja prova mig fram utan att det kostade massor av pengar. Det finns så många möjligheter med en digitalkamera. Nu några år senare har jag införskaffat mig en egen digitalkamera vilken jag så nöjd med :-D

Efter något år så hittade jag den här underbara hemsidan. Här fanns det stora möjligheter att läsa och lära. Fotosidan gav mig också nya ideer och fick mig att utvecklas ytterligare. Men jag ser mig fortfarande som en nybörjare inom foto trots att jag har läst och prövat mig fram en hel del och även gått några kurser inom foto.

Min stora passion är att fota människor och det är väl inom det som jag önskar att jag en dag skall bli duktig på. Men det är mycket träning som kommer att krävas för att kanske komma en bit på väg.

Jag hoppas och önskar att du tar dig tid till att titta och framför allt kommentera mina bilder så jag har en möjlighet att utvecklas lite fortare. Och självklart kommer jag att titta på dina bilder och lämna en liten kommentar.

Mvh
Cecilia

Bilden på mig är tagen av min vän Anna-Karin Alfredsson.
Lastname
Jennel
Firstname
Cecilia
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.