Annons

Assa

Jag har fotograferat sedan liten tös jag var. Min första kamera var en begagnad Weist135, som dessvärre slutade att fungera efter första filmen.... Sedan dess har jag varit en av kompaktmänniskorna, fram till aug. -02 då jag köpte den efterlängtade systemkameran, en Canon EOS300.

Med systemkameran hoppas jag kunna slippa den frustration som man kan känna med en kompakt, där man ju har väldigt små möjligheter att påverka resultatet.
Fotografiskt sett är jag lite av en periodare, som pendlar mellan intet och besatthet. Min förhoppning är att detta fenomen ska jämnas ut något, ju mer jag lär mig att behärska det manuella.

Med viss förhoppning om att kunna lära mig lättare har jag något motvilligt införskaffat en digitalkamera med vissa manuella möjligheter. Detta inköp tidigarelades (hade väl tänkt att skaffa digitalt, men något senare...) efter att tycke aldrig uppstod mellan mig och Aps-kameran, som jag upplevde som för liten och "svårtittad", Kan bara hoppas att dess nya ägare trivs bättre med den.........
Lastname
Andersson
Firstname
Aina
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.