Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Fråga från Arvid Jakobsson:

Kameraväska

Hej jag behöver ha en smidig väska till min konica minolta z3 som jag kan ha när jag åker skidor och som isolerar värmen bra, ska också ha den när jag fotograferar i snön på vintern. Har du några förslag?
Förstora
Svar:
Hej! Gå in i en välsorterad fotoaffär och titta, det finns väldigt många bra väskor. Själv använder jag ett par mindre väskor av märke Lowe Pro och Tamrac ibland, som man kan bära i midjan eller på bröstet. Tänk bara på att du måste vara en duktig(ståsäker) skidåkare om du har den på bröstet, du kan skada dig allvarligt om du ramlar på kameran(jag vet!!!). Mitt tips är att bara ha den på bröstet om du precis ska fota, annars baktill eller i en ryggsäck. Ta tid på dig och prova med din kamerautrustning i. Den ska sitta fast ordentligt och inte hoppa omkring eller glida runt även om du gör det. Tänk också på att plocka ut batteriet om det är kallt och stoppa det innanför kläderna så det håller sig varmt. Ladda alltid batteriet över natten. Hälsningar Felix
Förstora
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.