Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Fotografiska har för snygga affischer

Fotografiska har för snygga affischer

Sveriges nyaste fotomuseum Fotografiska har nyligen slagit upp dörrarna och samtidigt lanserat en reklamkampanj. Det är bara ett problem, affischerna är så snygga att de lockar till stölder på löpande band.

Enligt Fotofeber skulle kampanjen sitta i Stockholms tunnelbana, men där verkar den lysa med sin frånvaro. Affischerna med bland annat kändisfotografen Annie Leibovitz är nämligen så snygga att de har plockats ned av förbipasserande.


- Vi har haft problem med att folk tar med sig våra reklamskyltar men vi är inte helt överraskade att folk gillar det vi gör i tunnelbana och på buss, säger Per Broman till Fotosidan.

Har ni någon plan för att göra något åt det här?

- Nej, vi försöker inte råda bot på att folk inte skall stjäla dem utan Clear Channel hjälper oss att få upp nya skyltar så gott det går.

Per Broman tipsar om att det säljs affischer i Fotografiskas butik som är ännu finare. Dessutom garanterat bättre för samvetet!



Publicerad 2010-06-02.

4 Kommentarer

holo 2010-06-02 09:01  
Jag tycker det låter som ett billigt pr-trick som fotobloggar utan källkritik återger. Grattis till Fotografiska.
Essen 2010-06-02 09:23  
Det ser ut som man har stulit Annie Leibovitz bilder även på hemsidan. De syns inte för mig! :oP
andersju 2010-06-02 15:39  
Pr-trick? Tja, jag vet inte. Satt själv på bussen igår och funderade på om jag inte skulla plocka med mig den där tjusiga Leibovitz-affischen. Fick dock dåligt samvete, så den fick sitta kvar.
snowbear 2010-06-02 19:40  
Hur se dom? ut länk tack!
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.