Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Sök till Galleri FS - kom med i magasinet

Sök till Galleri FS - kom med i magasinet


Sist (men inte minst) i varje nummer av Fotosidan magasin publicerar vi ett antal bilder ur Galleri FS. Nu påbörjar vi jakten på bilder till nästa nummer!

Om du har en pangbild liggande - tveka inte att söka till galleriet. Under det senaste mötet diskuterade vi också omslagsbilden, som inte är klar än. Vi har några starka kandidater, men ingen klockren än så länge. Så om du har en bild du tycker skulle passa som omslag, skicka in till Galleri FS! I den här artikeln kan du läsa mer om vad det är vi letar efter hos en omslagsbild.

Publicerad 2009-04-30.

2 Kommentarer

Tomy 2009-05-02 00:41  
Om man har en bild som passar klockrent men inte kan ladda upp till FS för att man redan laddat upp en annan bild till FS innan man visste om detta??
/Tomy
elektra1 2009-05-10 21:30  
Är det något speciellt tema ni letar efter den här gången?
/camilla
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.