Bilden i främsta rummet!

Skrattmåsarna, ja...

De är ju så bildsnygga! :)

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

Inlagt 2017-07-03 20:46 | Läst 1286 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Faktiskt ganska vackra men skräniga.
Sten
Svar från Tovok 2017-07-04 21:09
Jag tror att jag är ganska lyckligt lottad som inte ser dem varje dag och inte har tröttnat på dem. Just här var de väldigt lugna och stillsamma, och fina, som sagt! :) /Tommy.
Kul att du tycker skrattmåsarna är bildsnygga och jag kan absolut hålla med. Många tycker ju bara att de är skräniga och ohygieniska. Testa skrattmåsar med lång slutartid, det kan bli riktigt läckert. Jag har tagit en av mina bästa fågelbilder utanför Lidl i Märsta centrum med just skrattmåsar, en brödpåse och lång slutartid.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2017-07-04 21:13
Det var ett jättebra tips, det ska jag absolut testa en annan gång. Men jag undrar ändå om det hade funkat den här gången. De här satt, eller låg, mest stilla nästan hela tiden. De brydde sig knappt om att jag pekade på dem med kameran och kom närmare. Först när barnen gjorde en lite häftigare rörelse lyfte de och flög ett tiotal meter längre bort. Det var då jag fick mina flygbilder! :) /Tommy.
Lena Holm 2017-07-05 07:32
Nej, du har nog rätt. Man ska ha lite bröd med sej, och kanske dina barn kan vara med och kasta brödbitar. Då brukar man få dem att flyga upp och sedan landa gång på gång.
Hälsningar Lena