Yoga-session...

Igår hade jag en plåtning med Yoga-tema. Inte i min vildaste fantasi hade jag trott att den mänskliga kroppen gick att böja å stretcha i den grad som min modell utsatte sin kropp för igår.Jag var grymme imponerad av henne måste jag säga.

Trots att jag numer är 25kg lättare och känner mig smidigare än jag  någonsin gjort så lyckades denna modell få mig att framstå lika smidig som ett side-by-side kylskåp bara genom att uppenbara sig i studion..hon ser verkligen ut som hälsan själv :)

Vi plåtade lite olika Yoga-positioner med en ljussättning och efter dem så testade vi lite annat ljus,  rastrerat ljus enkomt uppifrån (ni anar inte vilket "snickrande" som förekom innan jag fick upp blixten i taket och kunde känna mig trygg för att den inte skulle ramla ned i skallen på modellen hihi). Modellen är byggd som en kopia av Lara Croft och jag ville framhäva hennes armar på detta vis....personligen är jag mkt nöjd, eller vad säger ni?

 

 

 

Igår kom även kopian på bilden som min gode vän Hans har tagit...Ohhhhh så fin den är! Jag skall ta med den ned till ramverkstaden här på byn och få den inramad, det kommer bli såååå snyggt när den kommer upp på väggen :)
Vill ni beundra bilden utan att åka till Gnarp så finns den i Hans album här på FS: 

http://www.fotosidan.se/gallery/viewlarge.htm?ID=933158&target=_blank 

 

Hos Chillorna händer det saker. Bebis växer å står i. Numer hoppar han obekymrat runt på pinnar och hyllor i buren. Han har börjar anamma lite av mammas  misstänksamhet mot mig, men det måste vi träna på så att han inte blir otam...mamma måste man tvinga till kontakt och det är så jobbigt för alla parter.

Pappa har flyttat ihop med Bebis & mamma nu också, det blev ett mkt kärt återseende och pappa sköter sin föräldraroll med bravur :)

Jag ska försöka få till en vettig bild på hela familjen så att ni får se vad goa de är med varann. 

Inlagt 2007-03-29 08:39 | Läst 1510 ggr. | Permalink
*ler lite förläget och glatt samtidigt och det ser jättekonstigt ut*