Jaha...så har det hänt till slut då :(

....programvredet på min älskade Eos 5 har tappat lägena. Länge har jag gått runt och varit mallig för att just MITT exemplar av denna fantastiska kamera inte drabbats av detta bekymmer. Men idag var det alltså slut på gottandet :(

 Kameran fungerar förstås lika fint som innan, men det är retsamt och besvärligt med ett programvred som liksom lever sitt eget liv.  Men....prisa gudarna för internet, för jag har hittat en "know how" som detaljerat till och med med bilder, beskriver hur jag skall bära mig åt när jag lägger min älskade "under kniven"...nu skall hon bli som ny, gamla Bettan :)

Imorgon sätter "operation programvred" igång, håll tummarna för oss! 

 

 

 

 

Länk till sidan som beskriver "operationsförfarandet" :

http://eosdoc.com/manuals/?q=5DialFix

 

Inlagt 2007-04-12 17:56 | Läst 1279 ggr. | Permalink
Jag har ingen femma, men en länk till "know how"-sidan kan vara bra. Hörde om problemet och letade up en trea istället.
Svar från -Catherine- 2007-04-12 19:25
Hej Jonne!

Ja, jag funderade ett par ggr jag också innan jag slog till på femman, men den är så himla trevlig att jag inte kunde stå emot. Idag har jag två stycken och får behärska mig för att inte köpa fler.
Mitt andra ex är än så länge "friskt" - peppar-peppar :)

Jag har nu lagt in länken till sidan som beskriver operationen.
Ojojoj... det är alltid ovisst med operationer men jag är säker på att allt kommer att gå bra... men du ger den väl bedövning innan? Man bedövar den enkelt genom att ta ur batteriet. Efter operationen behöver den rehabilitering och då ska du inte göra några häftiga vridanden med programvredet - ge vredet tid att läka.

Lycka till! :)