FOTOBLOGG SOM MESTADELS INNEHÅLLER NATURFOTO MEN IBLAND ANDRA MOTIV

Utställning i Svallidens allianskyrka 2024

Det är åter dags för den årliga utställningen i Svallidens allianskyrka här i Oskarshamn. Det är lite av en tradition, vi är utställare som får möjlighet att visa upp våra bilder eller konst under några timmar. Det brukar bli välfyllt i lokalerna med både bilder och annan konst att titta på. I år är det 13/10 klockan 11:00-15:00. Man kan säga att det är lite av en pop-up variant. Man visar sina bilder/konst på ett enkelt sätt som på bord eller andra kreativa lösningar. Jag hoppas även att lokalerna fylls med besökare, det är roligt att få en chans att visa lite bilder samtidigt brukar det blir trevliga samtal. Fritt inträde såklart.

Inlagt 2024-09-21 20:33 | Läst 314 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Puffbilden är riktigt bra! Hoppas att ni får besökare!
/MA
Svar från mojje 2024-09-22 08:00
Tack så mycket Mats, vi har märkt att det är lite väderberoende. Är det väldigt fint väder verkar folk välja annat. I år har vi lagt utställningen en bit in i oktober då det statistiskt sett alltid varit mest besökare då vi haft det i den månaden.
Trevligt att det anordnas något sådant, det finns så många bilder på nätet kul med några i IRL
Svar från mojje 2024-09-22 08:01
Ja, det är roligt att vi får möjligheten att vara i kyrkan där. Det brukar bli ett trevligt evenemang. Tack för din kommentar Peter.
Hej Morgan - jag kan tyvärr inte komma - jag kan inte den dagen :-)
Men jag hoppas och tror att det blir en bra dag. Ser fram emot en liten rapport från dagen.
Din puffbild är helt i min smak, men det vet du.
Med många vänliga hälsningar från Erik
Svar från mojje 2024-09-23 10:27
Jag kommer att lämna en rapport från dagen. Tack för din kommentar Erik.
Kul, hoppas ni får många besökare! Intressant bild med pilen som blickfång och kul att den pekar på "fel" håll. Ogräset och sprickan i väggen gör också bilden mer intressant. Bra observerat och fotat!
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2024-09-23 10:30
Det brukar variera med besökare. Vissa år har det varit mer välbesökt, jag hoppas att det blir rekord i år. Tack för din kommentar Bjarne.