FOTOBLOGG SOM MESTADELS INNEHÅLLER NATURFOTO MEN IBLAND ANDRA MOTIV

Motorns dag Målilla 2024

Igår besökte jag evenemanget motorns dag i Målilla, ett evenemang som innehåller saker med motorer alltifrån lastbilar, lastmaskiner, grävmaskiner, traktorer och motorer. Listan på vad som visas skulle nog bli alltför lång om jag skulle skriva allt, det finns även en marknad där med alla möjliga delar och verktyg till motorer eller fordon. Jag brukar besöka detta årliga evenemang, det är fantastiskt roligt att titta på allt och känna lite lukt av avgaser från dessa gamla motorer. Som fotograf passar det även mig, det finns så mycket roliga detaljer att fotografera. Ett evenemang som jag kan rekommendera, det var en varm dag mycket folk och glada miner helt klart en rolig dag. Jag visar några detaljer som jag fotograferade här i inlägget.

Inlagt 2024-08-04 09:45 | Läst 552 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fantastiskt bra bilder på olika detaljer. En Goggomobil minsann! Jag känner igen lamporna på den gamla Saab-kombin. Svårt att välja favoritbilder, men kanske tvåan och volvoratten. Sista är väl lite tidstypisk men inte gångbar idag!
Hälsningar, Bjarne
Tack för din kommentar Bjarne och skoj att du tittat på bilderna. Bakljusen där på på Saabbilen tillhör modellen Saab Sonett, men du har rätt i att det är ganska lika lyktor på V4:ans modeller.
Bjarne 2024-08-05 08:38
Oj, där var jag fel ute! Tack för korrigeringen! Får kolla mer på Saab Sonett.
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2024-08-05 08:43
Jag kan verkligen rekommendera ett evenemang som detta, så roligt att se gamla grejer och detaljer.
Hej Morgan.
Det är en miljö som jag har rört mig i under många år. Så det väcker minnen. Jättefin serie med fokus på detaljerna - gillas.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från mojje 2024-08-05 22:40
Tack Erik kul att inlägget väcker dig minnen. Det är verkligen roligt att titta på alla gamla fordon, maskiner och alla detaljer som går att hitta.