Bilder, och lite text, från min fotograf-vardag

Kälkhockey

Förra veckan gjorde jag ett rep med TTELAs reporter Ulf Thuresson i Arena Vänersborg. Normalt förknippar man ju arenan med bandy, men det är faktiskt allt möjligt som ryms under taket. Just denna kvällen samsades några som tränade Curling med några som tränade kälkhockey. För er som inte vet vad kälkhockey är så sitter man på en kälke och spelar hockey. Just så enkelt, fast det verkar otroligt svårt. Först ska man ju kunna navigera runt kälken och sedan ha koll på en puck. Sverige skickar ett kälkhockeylandslag till Paralympics i Sochi och med där är Peter Ojala som denna kvällen agerade tränare för de övriga. Han hade nämligen varit i Ryssland och spelat och där fått en rejäl tackling av en "ryssjävel", som han så fint uttryckte det, och skadat axeln. Paralympics ska det dock inte vara någon fara med.

Peter Ojala i mitten

Inlagt 2014-02-07 08:36 | Läst 2346 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Tjena!

Goa bilder! Kul att få se sporter jag inte ofta möter.

Tycker det är svårt med hur ljus isen skall vara. Nu har jag inte fotat så mycket issporter i år men kan inte bestämma mig vilket som är bäst. Bland dina idag kan jag tycka att några är lite för ljusa för att jag skulle vara helt nöjd.
Hur tänker du när du "fixar" till bilden?

Trevlig helg!

Daniel
Svar från lamotte 2014-02-08 22:28
Kul med din kommentar Daniel!
Det är lite lurigt att redigera bilder med is. Ofta tycker jag att man ser issportbilder där isen är för mörk, och det ger lite sunkig känsla i hela bilden. Isen är ju trots allt ganska ljus och jag brukar redigera bilderna så att den blir ganska ljus. Ibland kanske det är lite för mycket men jag brukar vara noga med att aldrig fräta ut isen, utan det finns hela tiden täckning kvar i den.
/Sebastian