The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6758 // Hösten är här, för fotofikat på Tårtan startar!

Brygga vid Grövelsjön 1998

Nu har vi avklarat ännu en sommar och hösten verkar infinna sig! Vi va i fjällen förra veckan och där är det nog mer än höst just nu, men vi hade tur för vi fick flera dagar med nästan tjugo grader och molnfritt!

Och som sagt,  fotofikat på Tårtan kör igång! Nu på onsdag från 15.00 på Gata Horns 32! Väl mött med kameror och bilder!

Vad gäller fjällivet i förra veckan, så ni som varit i Grövelsjön och även nere vid Sjöstugan känner nog till parkeringen längs vägen där! Parkeringen var full när vi kom i lördags! Och det här är en mycket lång parkering! Så vi fick ställa oss i en liten uppkörd, knappt bilstor grusficka, femtio meter innan parkeringen började!
Kan vara att vi ofta är sist ut på fjället men då blir vi även sist in från fjället och kan njuta av solnedgången! Solnedgångsbilden vid hängbron visad tidigare! :)

Vad gäller det fotografiska i fjällen, så hade jag Sondags bok om Fotografi med! Nu finns det nackdelar med att läsa när man varit ut i fjällteräng under dagen och gått i nästan en mil, och då försöka att läsa en stund vid sängdags blir efter några minuter mycket osammanhängande!
Men jag hade i alla fall boken med! :)

Nog för nu!

/Bengan

Ps. Vad gäller bilden här ovan, som är tagen alldeles nedanför Sjöstugan, med Leica M6 med en Zeiss Sonnar 1,5/5 cm och Kodachrome! 1998 alltså!

Inlagt 2024-09-23 07:54 | Läst 198 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver