Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. En bra intervju med Anders Petersen

Jag kan ha lite svårt för Anders Petersens senare bilder, men han säger mycket bra saker i den här intervjun. Man kan inte annat än respektera honom och hans syn på fotografin.

Inlagt 2013-10-29 12:56 | Läst 2714 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du får ursäkta Affe!Vem bryr sig om du har haft det svårt för hans senare bilder?. Vad är det för snack Affe!. PÅ något sätt känns det som du, trots hans "svagheter" på senare tid, ändå tycker att det kan vara värt att kolla intervjun med honom. Hjälp!

/ Bengt
Svar från alf109 2013-10-29 18:50
Du kanske inte bryr dig om vad jag tycker? Men i så fall behöver du ju inte ens kommentera?

Sedan tycker jag att han har en hel del intressant att säga om fotografi även fast jag inte gillar hans senare prylar. Förstår inte dina synpunkter här? Lite som att man skulle tycka att en stor musiker eller författare blev ointressant att lyssna på bara för att man inte gillar de senaste skivorna eller böckerna.
-affe
Hej Alf.
Tack för tipset med länken.
Många fina tankar och åsikter.
m.v.h. Erik / DK
"Photography is not that important" :-)
Svar från alf109 2013-10-29 19:02
Jo han tar upp en hel del intressanta tankar tycker jag.
-affe
bassa 2013-10-29 19:10
. Man kanske kan avsluta med. Även om jag kanske tycker att hans senare bilder inte tilltalar mig lika starkt, i stället för att inleda med,Jag kan ha lite svårt... Man kan inte annat än respektera honom... Som inledning kändes det lite väl magstarkt.
/ Bengt