Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Jassas
Ålder: 67 år
Bor: Vasa, Finland (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1976
Medlem sedan: 2005-12-18
Senast inloggad:

Va kul att du tittade in. Här visas bilder från mina strövtåg i naturen. Till mina intressen hör nämligen naturvandringar, och för det mesta brukar jag då ha med kameran i fickan. Fotointresset vaknade redan i slutet av 70-talet, men fick en nytändning i och med digikamerornas intrång. Nån kameraväska springer jag inte med numera, utan håller mig till det man får med sig i fickan. Behandlar sedan bilderna varsamt i Photoshop. Mest blir det vandringar i nationalparker, på naturstigar och i orörd skärgårdsmiljö.

Utöver fotografering och trekking så är mina intressen jazzmusik (Miles Davis var det bästa som hände jazzen), motorsport (som de flesta finländska män) och grekisk kultur. Så olika saker man bara kan tänka sig, men så skall de ju va, man skall ju ta influenser från olika håll.

Du får mycket gärna kommentera mina bilder, all kritik är välkommen.

 
Blandat
Vanligt
0 bilder
Resor
Vanligt
2 bilder
Vinter
Vanligt
4 bilder
Uti naturen
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.