Annons
Användarnamn: JPK
Ålder: 48 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1995
Medlem sedan: 2008-03-03
Senast inloggad: 2024-04-28 00:36

Väckte ett avsomnat intresse till liv igen när digitala systemkameror blev överkomliga i pris. F.a. för någon som har dykning som främsta intresse och utgiftskälla. Fotade en del tidigare men ledsnade lite pga. tidsglappet mellan fotandet och resultatgranskningen. Har kemi som yrke och specialkunskap men har kanske just därför aldrig haft mörkrumsambitioner.

Är en passiv betraktare på FS. Kollar mest på bilder, läser artiklar och vidareutbildar mig med hjälp av kloka ord på forumen.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Svart-vitt, Action / Äventyr, Arkitektur, Porträtt, Utrustning, Natur, Undervattensfotografi

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Min största inspiration:
Är passionerad dykare och kollar gärna på bekantas dykbilder. Har själv ännu inte kombinerat mina intressen. Under vattnet har jag fullt upp med upplevelsen.

Jag fikar helst:
Jämt.

I kameraväskan har jag alltid:
Passet?

Drömbilden är:
Just nu försöker få till en riktigt juste bild på månen. Det går sådär, bästa resultatet har jag fått mha. en liten blixt. (??)

 
Diverse
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS