Ofokuserat bloggande om hästar, katter och livet i största allmänhet och fotografins för mig svindlande mystiska mysterium.

Hästfotografering i kvällning

Efter att ha suttit i bilen i sex timmar var vi äntligen framme. Konstaterade lättad att vi hunnit fram innan det blev mörkt. Kanske skulle det gå att fånga unghästarnas framsteg. Men i så fall fick vi skynda på för solen började redan att sjunka och oroväckande moln svepte in över ägorna. 

Det tog inte lång stund innan hästarna var sadlade och ryttarna var uppsuttna. Solen sjunk lägre och lägre. Frågan var om jag skulle lyckas att få någon enda användbar bild i skymningsljuset. Oron var kännbar och jag slets mellan att filma ekipagen med kompaktkameran eller fota med nya men outforskade systemkameran. Jag chansade och satsade på systemkameran. Hästarna var ljuvliga och fotoresultaten, tja ... dom talar väl för sig själva.

Här är bästa skottet.

Islandshäst

Inlagt 2007-11-05 17:18 | Läst 2453 ggr. | Permalink
Härlig bild!Nya kameran???
Men jag undrar lite över gångarten...

Mvh Ulrika
Svar från Allis 2007-11-11 22:19
Japp, nya kameran. Chansade vilt med iso-inställningar och annat jox och är glad att det överhuvudtaget blev någon bild alls. Med lillkameran hade det inte fungerat alls. Inte det bästa och mest fantastiska men jag är mycket nöjd.
Gångarten tror jag skall föreställa tölt.