Ofokuserat bloggande om hästar, katter och livet i största allmänhet och fotografins för mig svindlande mystiska mysterium.

En bal kan vara alldeles ...

... underbar, säger sagan. För vår del var det bal för första gången. Underbar vet jag inte om dottern tyckte att den var men trevligt var det absolut.

Helgen har bjudit på strålande sol och flera trevligheter som bal, vandring och ridning. Börjar med att berätta lite om balen.

Niornas vårbal

För första gången i livet skulle vår äldsta dotter på bal. Förberedelsen inför var otroligt rolig med shopping och planering av kläder, smycken m.m.

Både förberedelse och själva balen avlöpte väl. Dottern var nöjd, mamma stolt som en tupp och nästan inget glömdes. Jo en grej - en så här i efterhand retar det mig till vansinne. Jag missade nämligen fotograferingen. Hur korkad får man bli!

Varför bokade vi inte in en tid hos fotograf? Aldrig har väl dottern min varit så vacker och jag så stolt. Och så pladask begår man ett av sitt livs fadäser. Tjoff bara :-/

Här hyser man ett ganska stort fotointresse och är väl medveten om sina egna brister och så faller en sådan grej som själva förevigandet fullständigt bort i hela balplaneringen. Aldrig har man väl förbannat sina ynkliga fotokunskaper när hon väl stod där och va sååå vacker. Nu får jag ta till photoshop och försöka göra det bästa av situationen. Skönt att ingen här kan se skammens rodnad. Det var en tuff lärdom och den skall inte upprepas.

/Stolt men korkad

Inlagt 2007-04-15 13:00 | Läst 3871 ggr. | Permalink
Ja, är det inte lite ironiskt. Man har foto som sitt största intresse, men lycks ändå glömma bort en sådan sak :)
Men vacker var hon onekligen, väldigt vacker!
Svar från Allis 2007-04-15 19:57
Visst är det typiskt. En sak är säker. Jag har lärt mig min läxa och kommer inte att missa det igen. Kan man skylla på åldern?