Ofokuserat bloggande om hästar, katter och livet i största allmänhet och fotografins för mig svindlande mystiska mysterium.

Blixtförälskad med samvete i gråskala

Åh sitter här och bara é så där superduper nöjd. Idag har jag köpt bilxten jag gått och suktat efter. Är så nöjd samtidigt som egentligen inte borde ha köpt den. Iallafall inte just nu. Det är inte det att jag ångrar mig, inte alls men januarikassan är inte den mest välfyllda så här efter jul, nyår och alla födelsedagar.

Idag var jag inne i favoritaffären och köpte en ny kamera och lite annat smått och gott  till jobbet. De är alltid så hjälpsamma, tålmodiga och svarar på alla mina dumma frågor. Plötsligt kunde jag inte motstå frestelen - jag köpte blixten till mig själv, fast den gjorde ett rejält hål i den privata kassan. Men ibland bara måste man ... (väl ?).

Nu får det bli nudlar resten av månaden - för min del.
Men det är det värt :-)

Ett lite hopp väcktes för oss nybörjare

På kamerahuset talade de om att de kanske kommer att ha små kurser för målgruppen nya systemkameraägare. Det gjorde mig jätteglad eftersom vi talat om det på jobbet en längre tid. Vi börjar bli en hel hoper där vid det här laget. Så nu håller jag tummarna att personalens tid skall räcka till så att det kan bli av.

/Dagens nöjdaste

Inlagt 2008-01-07 21:20 | Läst 4670 ggr. | Permalink
Grattis till nya blixten! Ja ibland måste man få unna sig själv något, även om det resulterar i nudlar resten av månaden. Själv är jag frestad att unna mig 300:an jag gått och trånat över så länge nu, men det skulle innebära nudlar resten av detta år... *S*