Att spegla det jag gillar.

Gillar ni clowner..?

Jag gör det inte! Det finns ofta något obehagligt med dom.. dom utstrålar nån slags underton av obehag, något falskt.. ofta en ditmålad leende mun som egentligen inte alls ler..

Idag gick jag på stan, och såg en "clown" eller något annat, som gav mig obehagskänslor direkt! Han betedde sig på ett sätt som mer ger mig en känsla av en "fingerfärdig" person, än någon som försöker roa andra..

 Han hade sett mig och min kamera, därför följde jag efter honom och tog en del bilder, känslan var att han försökte dra sig undan, men på ett "spelat" lugnt sätt.. Något "konstigt" var det med denna person!

Sågs på Hamngatan och sedan i Kungsträdgården i Stockholm.      Eller så har jag fel..

Tack för mig!

Inlagt 2015-03-13 23:13 | Läst 1238 ggr. | Permalink
Gillar inte heller clowner, som den här t.ex, opålitlig på något sätt, manipulerande, har full koll på den rödhåriga, ficktjuv? Tiggare? Man ska iofs inte döma personer efter utseende och beteende, men...

Kenneth
Svar från ehrsa 2015-03-14 21:03
Hej! Precis så var det, det var nånting som inte stämde med den här mannen, inte ens ett leende när han agerade.. Tack! Kenneth.
Hälsn!
Nej jag gillar inte clowner, men det beror nog på att jag inte har någon humor. Personer som är överdrivet artiga eller närgångna finns det alltid anledning att se upp med. Det går ju inte att döma personen utifrån dina bilder utan jag menar rent generellt. Du fick kanske en speciell känsla när du såg hans beteende. Jag gillar att lita på magkänslan.
Svar från ehrsa 2015-03-14 21:08
Hej! "Ingen humor"..? Bara det lät ju rätt roligt..! :-) Hur som helst, nånting stämde inte med just den här "clownen" eller vad han nu var? Han log inte ens när han agerade.. Kände att jag måste hålla koll på honom ett tag, gärna så att han såg mig och kanske blev lite stressad, och det kändes som han blev det! Men jag lämnade honom i Kungsan, jag hade annat att fota.. Tack! Ingemar.
Hälsn!
Lite läskiga är dom allt och clowner får en att tänka på Stephen Kings film och bok "Det"!
Svar från ehrsa 2015-03-14 21:11
Hej! Heléne. Ja, det finns något obehagligt med clowner, och den här gav ett extra skumt och konstigt intryck! "Det" känner jag inte till, får googla på bok/filmen. Tack!
Hälsn!