Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Var kommer dom ifrån

Ja nu tänker jag ju inte på var blommorna på bilden kommer ifrån dom är fotograferade i stadsparken här Oskarshamn. Varje dag tittar jag in lite på min profil här, då på händelserna och tittar igenom mina senaste betraktade bilder. Det är alltid nya bilder som är betraktade där men man vet liksom inte ett dugg varifrån eller vem som tittat på ens bilder där. Gästboken lämnas nästan alltid tom med avtryck, tänk det hade varit så mycket roligare att kunna få ut lite mera statistik på just den delen varifrån ens betraktare kommer. Kanske går det på något sätt men jag vet i alla fall inte, det är ju egentligen ingen viktig sak men ändå jag tycker det vore intressant.

Inlagt 2024-03-16 08:11 | Läst 380 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Bilden är en skön kontrast mellan de mjuka växterna och den hårda byggnaden. Det hör liksom inte ihop, men blir en bra spänning i bilden ändå.

Jag tror inte det går att få ut statistik på vem som tittat på bilder. Det är ju alltid många fler tittningar än kommentarer.

Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2024-03-16 10:35
Tack så mycket Bjarne, du träffar din kommentar rätt då det var lite så som jag tänkte.
Det är inte jag iaf 😊. Jag koncentrerar mig på bloggen, att börja titta runt på lösa bilder vore nog värre än en myrstack, det får jag tyvärr prioritera bort. Jag tänkt att jag någon gång skulle städa i mitt eget bildarkiv och få någon ordning där, men det har jag tänkt i en fem år nu får se om det blir av. Det är ändå kul att se vad man fotograferade för 10-15 år sedan så kanske skulle man sortera efter år istället för objekt och det vore snabbare att genomföra med något typ av batch import
pdahlen 2024-03-16 10:24
Man kan ju lista ut lite genom att koppla ihop den som senast har tittat på bilder och de senaste tittade bilderna
Svar från mojje 2024-03-16 10:34
Tack för kommentarer Peter, absolut kan man lista ut det lite om man ser några nya namn som "poppat" upp som tittat på bilder. Men när det varit samma namn i längre tid där så kan det inte stämma dessutom är det ju bara inloggade medlemmar som dyker upp där. Det intressanta vore ju att veta "utifrån".
Hej Morgan.
Det är ett mycket vackert foto av "Vintergækkerne", som de heter på danska. Med bra utnyttjande av det korta skärpedjupet - gillas.
Det är bara våra bilder i vår album, där du kan se vem som har tittat på bilderna. Och på din profil.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från mojje 2024-03-17 12:24
Ja och det är bara dom som är inloggade här som man kan se vilka som tittat. Hur många som tittar "utifrån" har man ingen koll på tyvärr. Tack så mycket för din kommentar Erik.
Jag tittar på ett urval av bloggar med bilderna däri, du bloggar ju regelbundet så där tittar jag.
Det var längesedan jag tittade på andra ställen här på FS, får något ryck ibland och om jag hittar någon bild jag tycker om så skriver jag något om den i kommentarsfältet.
Men oftast när jag är inne på FS så är jag inte inloggad, så det är kanske svårt att luska ut var jag bor.
Fin bild på snödropparna, jag har inte sett sådana i min del av mälardalen.

Ha det gott! /Thomas
Svar från mojje 2024-03-17 12:27
Tack för din kommentar Thomas, det som vore intressant är ju att veta hur folk hittar till ens portfolio eller blogg. Det är ju inte mycket till statistik som man får fram här på fotosidan. Det är ju oftast bara en siffra, är siffrorna bara medlemmar eller finns det någon som hittar in "utifrån" det tycker jag vore lite intressant.
Hej Morgan.
Jag tänkte på ett annat sätt att se hur många som "kikar" in på min blogg. Se min "Flaggaräknare". Men jag kan inte se vem det är och varför de följer mig. Vid ett tillfälle nyligen var det en övervikt av besökare från Singapore, så de kom upp som nummer 3 före USA. Det har lagt sig sedan dess. Några andra medlemmar här på FS upplevde samma sak!!! Det är garanterat att inte alla är medlemmar i FS. Danskarna är nog min familj, vänner och vanliga FB-medlemmar.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från mojje 2024-03-18 16:31
Ja jag hade en flaggräknare också förut, den ger ju lite koll på länderna iaf även om det kanske inte alltid stämmer om personer använder VPN. Tack för din kommentar Erik!