Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Klottrets stad

Ja, lite så känner jag det som. Överallt vart jag går eller vänder mig om så finns klottret där. Oskarshamn måste verkligen ha klottrare som liksom inte kan låta bli. Vad är det som driver dom egentligen det är ju liksom bara fula tecken som inte går att utläsa. Det ser bedrövligt ut, hemskt att förstöra alltifrån hus, elskåp, lyktstolpar och annan egendom med detta fula, riktigt fula. Klottrandet här gör verkligen staden Oskarshamn riktigt ful tycker jag skäms på dom.

Inlagt 2024-03-09 07:05 | Läst 411 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det är som en personlig signatur som talar om att: "Titta, jag finns!". Ungefär som frasen man såg på husväggar i gamla tider: "Kilroy was here".
Annars håller jag med - och undrar om inte kidsen borde söka på psykiatrisk klinik?
Svar från mojje 2024-03-09 14:32
Ja Peter det känns som att det är något som inte riktigt är som det ska. Det här klottret är ju bara trams enligt mig... -Tack för din kommentar.
Hej Morgan.
Jag kallar det för "hærværk" och inte grafitti. Här i Roskilde har de byggt några murar lite utanför staden, där de unga kan öva på den här sortens konstverk. Det var några år då det var tågvagnarna som det målades på.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från mojje 2024-03-15 23:30
Ja ibland kan man ju trots allt hitta fina målningar men tråkigt att dom förstör, bra att dom skapar möjligheter med murar för dom som vill hålla på med den sortens målning. Tack för din kommentar Erik.