Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Motorns dag i Målilla 2023

Jag gjorde ett besök till Målilla idag på evenemanget motorns dag, måste verkligen säga att det var väldigt roligt. Det fanns mycket gamla fina motorer, fordon och maskiner av alla möjliga slag. Jag har varit här för flera år sedan men nu var det betydligt större och det kändes välorganiserat, jag kan verkligen rekommendera ett besök dit för visst är det något speciellt med motorer och doften av avgas ibland.

Inlagt 2023-08-05 21:53 | Läst 589 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ser ut som välskötta maskiner
Svar från mojje 2023-08-06 18:40
Ja, verkligen välskötta och det är otroligt att många av dom gamla maskinerna fortfarande fungerar. Dom personerna som meckar med sånt här är verkligen helt otroligt duktiga tycker jag.
Vilka fantastiska bilder! Första med läckra färger och tankar om en tid med tekniska framsteg, optimism, ingenjörskonst. Sen är Bolinder-Munktell något särskilt för mig. Pinuppan är också en representant för tidsepoken, och en Grålle med det snyggaste drivpaket jag sett på en sådan.
Svar från mojje 2023-08-06 18:41
Tack så mycket för din kommentar Stefan, jag fotograferade en del här denna dagen men det blev mest rost och patina kanske kommer det några bilder på det framöver.
En gammal grålle väcker även en del minnen hos mej, från ett år då jag jobbade som traktorförare i slutet av 80-talet. Fina välputsade maskiner.
Hälsningar Lena
Svar från mojje 2023-08-06 18:42
Tack så mycket för din kommentar Lena, absolut väl värt ett besök. Nästa år blir det ett återbesök det fanns verkligen mycket att se och även fotografera.