Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden, och varför inte fotografera lite emellanåt, och kanske skriva lite också.

Julhälsning

Varför måste alltid barnfamiljer göra julkort med sina barn som motiv? Och varför måste hundägare göra julkort där deras hundar är motiv? Svåra frågor som inte har något svar. Men så är det i alla fall. Därför föreställer vårt julkort en hund. Såklart.

Inlagt 2009-12-24 08:52 | Läst 2887 ggr. | Permalink
ja du vilken fråga hmmm svårt att svara på , i mitt fall är det nog för att jag själv inte vill vara tomte på julkortet så därför tvingar jag antingen hunden eller ungarna :-)
Men En God Jul önsker jag dig i allafall // mvh Pia
Svar från Hundblues 2009-12-25 00:17
Pia, det låter som ett troligt svar, eftersom det även gäller mig. Och att man vill visa upp sina barn är väl inget konstigt. Det är ju det finaste man har. Det intressanta är ju varför vi jämställer hunden med barnen. I synnerhet vi som har både ock.
Svaret är enkelt, det bästa hos människan är hunden :-). Och barnen är ju ett aldrig sinande intresse.

Själv har jag inte hund, men jag abonnerar på en grannjycke när det beger sig. Ett litet busfrö med en högst personlig uppsyn. Ska komma med en bild honom när jag har en -- det blir liksom inte av att fotografera när jag har kopplet i hand. Men frun får väl hålla kopplet. Släppa lös honom är inte rådligt, han tar varje tillfälle att smita.

Ge Ia en julgodis från mig!
Svar från Hundblues 2009-12-26 01:43
Jo, det är väl så. Ia har fått en julgodis. Hon tackar och bockar. Ungefär. Eller uttrycker i alla fall sin belåtenhet.