Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Roskilde-bloggen # 2693: Festivalgæster.

29. juni 2023.

Campingområdet för den årliga "Roskilde Festival" öppnade i lördags. Jag fångade den här situationen på väg hem i lördags. De funderade på hur de skulle hyra och ladda dessa bilar, som har sina fasta platser här.

Musiken skulle börja här onsdag, men jag hör ingenting, det kanske blåser åt "rätt" håll.

Mvh. Erik.

Inlagt 2023-06-29 00:27 | Läst 620 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
hehe..dom letar efter laddsladden ;)
HaD/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2023-06-29 14:15
Hej Gunte - tack för din kommentar och välkommen tillbaka - du har varit saknad.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Det ser ut som instruktionen står på dörren, så det ska nog gå vägen. Vi hörde ibland musiken upp till sommarstugan, men det blev ganska svagt efter en 30-40km. Vi har sommarkonserter på Sofiero och det är bara 3km bort, de hörs desto mer på kolonin, men de brukar sluta vid 23.

Snart startar Tour de France, lördag kl 12 drar TV2 igång, jag blev ju nästan professionell TdF tittare förra året
Svar från Erik Madsen 2023-06-29 14:26
Hej Peter - tack för dina kommentarer.
Ja de kom på det.
Det beror på vindriktningen. Med västanvind blåser ljudet ifrån oss. Det är nog 2-3 km till själva festivalplatsen härifrån. Här spelar de till sent på natten.

Jag tror att mina inlägg från förra året och speciellt att TdF startade i Danmark, fick lite fler nya tv-tittare. Också här i DK. Även i år är det 11 danska ryttare till start!
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Erik Madsen 2023-06-30 11:49
Hej igen.
Her lidt forhånds info til dig, inden TdF:
Hold øje med Mattias Skjelmose, som vann DM före alla andra danska stjärnor och som nu ska åka i den danska Dannebrogsfärgade tröjan i TdF. Nyligen vann han även etapploppet Tour de Suisse 2023 före bl.a. världsmästaren Remco Evenepol ! Mattias åker i lag med vår tidigare världsmästare Mads P.
Mvh. Erik.
Hej Erik! Roskildefestivalen är ju mycket väl etablerad och känd, det blir väl regna och lera traditionsenligt. Min dotter har varit där en gång för länge sen, stora bra band spelade, och det var tält och lera, hon var väldigt förnöjd. Fint att flickorna vill köra med el!!
Svar från Erik Madsen 2023-06-30 22:39
Hej Stefan - tack för dina kommentarer.
Fram till idag har de inte haft något nämnvärt regn - 1-2 mm, men nu utlovas/hotas med mer från helgen. De flesta gäster bryr sig inte om det :-)
Ja, det är väl de unga som är mest energi- och miljömedvetna ?
Med många vänliga hälsningar från Erik.