Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Bee_K
Ålder: 49 år
Bor: Gotlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2004-11-11
Senast inloggad:

Bor på landet med min sambo, hennes son, våra två söner, vår hund och 6 kaniner som var 2 hannar från början??
Jag har väl alltid tyckt att det är kul att fota men vaknade när jag 2003 skaffade mig en beg. Pentax MZ10 och insåg hur dyrt allting med foto är.. Så jag insåg snabbt att jag bara måste ha en digital systemkamera och började titta runt. Det fanns inte så många att välja på då, typ Canon 300D och Nikon D70, som inte kostade en förmögenhet. En kompis hade en 300D som jag tyckte var bra och jag funderade på att köpa en sån... MEN så hände något, jag tittade på en D70 och plötsligt visste jag precis vad det var jag ville ha!!! Så i november 2004, dagen efter min trettioårsdag när jag fått pengar från alla håll till min kamera gick jag och köpte den!!! Lyckan var gjord!! Många tusen bilder är tagna med den nu och den funkar hur bra som helst trots alla äventyr den varit ute på!! Jag ska nog aldrig köpa något annat än Nikon!!!

Vem är jag?


Mina intressen:
Nattbild, Arkitektur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Första dagen med min D70... Det var lång väntan innan den köptes och den är min första digitala slr!

Mitt sämsta fotominne:
När jag insåg att jag absolut måste ha ett stativ, som jag fortfarande inte har skaffat... Och jag som älskar nattbilder...!

Min största inspiration:
Min sambo, hennes son, vår son och vår hund!

Jag fikar helst:
I Katthammarsvik!

I kameraväskan har jag alltid:
D70, 18-50mm, 55-200mm, batteriladdare, minneskort, en liten nikon coolpix 5900, div kablar, en blixt som inte pratar med kameran så jag måste ställa in allt manuellt och en kikare... Saknar ett stativ, en "riktig" blixt och ett macro objektiv!!!

Drömbilden är:
En dröm!

 
Blandat...
Vanligt
5 bilder
Manipulerade bilder
Vanligt
2 bilder
Casper
Vanligt
1 bilder
Olika tankar
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS