Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Newline
Ålder: 58 år
Bor: Mjölby, Östergötlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2001-12-15
Senast inloggad: 2024-06-02 19:18

Jag fotograferar mest för 3D-lenticular-tekniken där effekter som 3D-djup, Flip (2 bilder som skiftar) och Morphning eller Animationer är de mest förekomna. Jag tar även en del vanliga stereobilder.

Har dessutom gjort några 360 graders Objekt VR animationer samt en del 360 graders Panorama, då har jag använt en speciell 360 graders lins där man fotograferar alla 360 graderna på en gång i en och samma bild. Detta gör att man inte får problem med att motivet/scenen innehåller saker som hinner flytta på sig mellan bildtagningarna som vid vanlig panoramafotografering, nackdelen är då att upplösningen blir begränsad till en bilds upplösning.

Jag har även provat att fotografera i IR, eller Near-IR som det egentligen är, med ir-modifierade kamerahus.

Samt att jag naturligtvis fotograferar saker i vanlig 2D precis som alla andra gör :-)

Titta gärna förbi min personliga hemsida där det finns en del exempel.

Nya hemsidan:
http://www.nylins.se


3D-Foto och Lenticular hemsidan:
http://www.3dphoto.se


Mvh.
Niklas Nylin

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Barn, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

ANNONS