Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: fotografannie
Ålder: 34 år
Bor: Linköping, Östergötlands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2009-09-28
Senast inloggad:

Jag jobbar som fotograf och innehar F-skattsedel. Målsättningen är att leverera det kunderna vill ha och för att nå det målet är det viktigt för mig att föra en dialog med kunden och lyssna på vad kunden vill ha.

Jag fotograferar det mesta och gillar utmaningar. Bilderna ska bli till i kameran och inte i photoshop tycker jag, jobbet ska ske på plats för att få fram den äkta känslan.

www.anniesfotografier.se
------


Fotoblogg:
blogg.anniesfotografier.se


Ett urval av artiklar jag har skrivit:
http://kamerafilter.se/gillar-du-effekter-av-filter/
http://kamerafilter.se/ir-filter-kan-ge-spoklika-effekter/
http://kamerafilter.se/kom-narmare-med-annies-close-up-filter/
...
fler artiklar hittar du via min hemsida www.anniesfotografier.se

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Vilda djur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Mitt andra riktiga fotouppdrag var något speciellt, fick då gå in i sälbassängen på Skansen och fota när de rengjorde sälbassängen med en Kärchermaskin på uppdrag av Kärcher.

Mitt sämsta fotominne:
Jag var ute och fotade en onsdageftermiddag i december 2007, på vägen hem råkar jag ut för en blottare som följer efter mig i bil, det var inte så roligt. Självklart polisanmälde jag händelsen. (http://anniesfotografier.blogg.se/2009/december/fotopromenaden-som-slutade-med-polisen.html)

Min största inspiration:
Miljöerna i min omgivning. Människor runt omkring.

Jag fikar helst:
Kladdkaka och kaffe/te

 
Sverige
Vanligt
0 bilder
Äldre bilder
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
1 bilder
Djur
Vanligt
6 bilder
Skärgård
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS