Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

"The price you pay"...

Jag är verkligen inte på bildredigerarhumör. Skärmen antar ett allt mer uselt utförande, men det är knappast bara det. Däremot så är jag på Springsteen-våglängd och jag vet inte hur många gånger jag spelat The River de senaste dagarna och just The price you pay har gått flera gånger extra. Förmodligen mer än vad som borde vara lagligt, men den är bara jäkligt bra. En helt subjektiv bedömning förstås.

Det får bli en sån där bild som legat och skrotat utan att ha kommit till användning:

Jag tror jag ser ett sätt att använda de där bilderna som ligger och skrotar i ett hörn av hårddisken på, så här några rader ner...

Inlagt 2012-07-16 02:25 | Läst 1745 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jag hoppas du är på fotohumör i stället och tar redigeringen nån gång i vinter. =) Så länge du bara bloggar med skrotbilder så är det ok, men om du börjar tapetsera väggarna med dem så blir det lite väl dystert. Fast det blå ljuset i bilden gillar jag.. Eller du kanske hade hittat nän annan användning för skrotbilder?
//ewa
Svar från ztenlund 2012-07-18 11:48
Om det bara kan vara uppehåll mer än tre minuter så...

En sån där bild som fototapet kanske inte är optimalt, det får jag nog hålla med om. Fast egentligen menade jag att de kan användas lösa utan att ha så mycket med inlägget att göra. De flesta är sådana som blivit över när jag skrivit andra inlägg för att de inte passat in. På något sätt verkar det flockas lite sådana i burken "oanvända bloggbilder" vartefter. Sedan ser jag att de ligger där varje gång jag knåpar ihop något.

Det blå är nog ett ganska typskt exempel på ljuskällors olika ljustemperatur (och bristfälliga färgspektra). Jag har för mig att det är "vita" lysdioder och gatubelysningen är natriumlampor, som det blir gult och lågkvalitativt ljus av. Lägger man till kvicksilverlampor så kan man få lite grönt ljus också, fast de är ju på väg bort.