Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Mellandagsrea i bloggen! Osorterade bilder bortvräkes!

Ja, det gäller ju att vara ute i tid! Nu har jag sett nog av det här lagret med överblivna bilder i mappen "Oanvända bloggbilder". Det är bilder som jag förminskat i samband med andra blogginlägg, men som sedan blivit över.

30/4: Ringgatan, Uppsala

1/5: Kungsgatan, Uppsala

1/5: Sofielundsgatan, Uppsala

1/5: Sofielundsgatan, Uppsala

1/5: Uppsala C

16/5: Under Klarastrandsledens bro vid Stadshuset/Stockholm C

27/6: Arlanda Norra

11/11: Stockholm C

11/11: Stockholm C

Nu kan de flyttas till avdelningen "Använda bloggbilder" och sluta reta mig. Om det var något att ha vet jag inte; att de blivit liggande beror på att jag inte riktigt varit övertygad.

Förresten så verkar batteriskrället ta laddning av spänningsutvecklingen att döma. På första försöket hoppade laddaren snabbt över i toppladdningsläge, men med ett försök till så fungerade det. Sedan sjönk uppmätt polspänning under laddning sakta tills den började stiga igen. Det vill säga att det bara tog lite laddning i början, men att det vartefter började ta emot mer, för att sedan utvecklas som en normal laddning där spänningen stiger tills laddaren byter till toppladdning. Dock är det inte riktigt samma sak som att batteriet också behåller laddningen och kan lämna tillräckligt med ström. Nästan lite spännande att se hur det går...

Inlagt 2012-12-17 23:57 | Läst 1634 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ahaa, mellandagsrea är en bra idé för att bli av med de överblivna! :-)
//ewa
Svar från ztenlund 2012-12-20 00:36
Givetvis! "Special price only for you my friend", som taxichaffisen i S:t Petersburg uttryckte det hela.

(Det speciella med priset var nog mest att det dubblerades när vi kom fram, varpå ny kohandel vidtog. Konceptet med taxameter var inte inne verkade det som...)