Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

"Wireless Remote Shutter" till Nikon d300

Produkter
(logga in för att koppla)

Mortella

Aktiv medlem
Satt och kollade efter en "fjärkontroll" till nikon d300, hittade ingen orginal så kollade Ebay och hittade flera stycken. http://search.ebay.com/wireless-remote-d300_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40

Är det någon som har erfarenhet av dessa (sökte på wireless remote d300), fanns fleratalet varianter men de verkarde alla vara relativt likartade i utformning och pris.

Runt en 10-20 dollar + frakt gick de på, halva priset mot vad nikons trådbundna variant kostar, inte sett någon som skrivit om de här på forumet men tänkte ändå höra efter, inte jätte mycket pengar men om det är tveksam kvalité och funktion så kan man ju skita i det...

/Otto
 
175$, tycker det är löjligt mycket pengar för en sådan grej. Frågan är om de på Ebay som kostar en tiondel är någorlunda motsvarande i funktion.

Kanske ta en chansning och införskaffar en för att prova.
 
Tack Mikael!

Får bli att investera lite dollares då och hoppas på att det inte är någon nämvärd skillnad mellan de olika varianterna, de ser alla likvärdiga ut och beskriviningarna av funktionerna är något sånär lika med. tack!

/Otto
 
Det var så lite så. :)

Jag har själv den med blåa "spakarna" som benämns
"Wireless Remote for Nikon D200 D100 D300 D2H MC-30"
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.