Annons

Karl Feldt productions

Produkter
(logga in för att koppla)

KarlFeldt

Medlem
Hej, jag tänkte dela med mig av min hobby här på fotosidan. Tänkte att det kanske är någon som inte vet om mig och vill veta mer.
Jag heter Karl Feldt och har ett stort intresse för film och elektronik. Jag gör veckovideos på youtube och min dröm är att få jobba inom film och leva min dröm. Därför tycker jag att ni ska ta en snabb titt på min kannal och se kanske en video eller två. Kommentera gärna vad ni tycker!

Min kannal : http://www.youtube.com/user/KarlFeldtProductions

http://www.youtube.com/watch?v=tgALuarhd3Y

Här ovanför är en "test" video från min nuvarande kamera då man kan se kvalitet test.

http://www.youtube.com/watch?v=zXw0hJLpyjQ

Och här är en video när min kompis alex gör mat!
 
Om lite konstruktiv kritik ska ges så är mitt tips att använda stativ när det går :) Du slipper att hela tiden vara "stadig" på handen samt att resultatet blir så mycket snyggare. Annars tycker jag att musikvideon var snygg, men som sagt hade den blivit snyggare med stadigare tagningar!

Men som föregående talare säger tror jag inte det är tillåtet att göra reklam för sig, så tänk på det.

Mvh
Jonas
 
Tack

Tack för kritiken, älskar kritik. Om det är emot reglerna kan jag ta bort den. Men jag ska investera i ett stativ snarast, men ni kanske har några tips för en amatörfilmare. Skulle helst ha ett filmhuvud då. :)
 
Jag gillar handhållet :)
Tycker det ger en grym känsla av närvaro! Stativ i all ära men innehållet har i alla fall för mig ett betydligt högre värde för filmen än det estetiska.
Att filma video/film på stativ blir lätt TV4 inslag och det är bara skit tråkigt, även om det är tekniskt korrekt.
Men smaken är som baken. Du får ta och fråga dig vad du gillar, inte vad andra tycker. För så länge du gör filmera åt dig själv är det bara dig själv du ska rådfråga - andra kommer att tycka än det ena än det andra för dom har andra preferenser.
Jag måste även tillägga att jag gillar att du klipper filmerna ganska hårt :) När bilden/innehållet har gjort sitt, cut away. Kill your darlings. Bra jobb där!
 
Tack Niklas för tips av stativ har börjat gräva lite och hittat några riktigt bra jag ska snart investera i! :)

Man tackar frederik, kul att du gillade de! :D
 
Det borde gå att sätta ihop dem. Tror att båda använder sig av någon form av standard. Annars kan du ringa Scandinavian photo och fråga. :)

Tänk på att olika huvuden har olika max belastning. Men det du länkade till klarar 2,5 så det borde räcka en bra bit ändå. :) Det huvudet jag länkade till har en max belastning på 4.
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.