Annons

Förbättra min hemsida, alla tips välkomna.

Produkter
(logga in för att koppla)

greken

Aktiv medlem
Hej på Er alla.

Jag har nu lagt ned en hel del arbete på min hemsida och har, efter så himla många timmar, blivit helt hemmablind. Jag undrar hur jag skulle kunna förbättra min hemsida och jag är tacksam om Ni tar Er en titt och föreslår förbättringar. Jag tänkte då mest på "Fotodelen - Bildgalleriet". Alla konstruktiva tips är välkomna...

Tack på förhand.

http://www.gulnet.nu/
 
Ignorerar färgvalet då det inte är mina färger men det e ju oxå inte min hemsida så därför så struntar ja i å säga något mer om dem. :)

Sidans design annars ser helt oki ut, enda som kanske hade vart lite snyggare vore en annan eller ingen ram alls i tabellen på sidor som denna.
http://www.gulnet.nu/view_se.php?s_id=14

HTML koden borde du annars ta å jobba lite mer på, även om du använder dig av PHP som script-språk så spottar ju PHP ut HTML, så först välja om du ska köra med HTML eller XHTML inte blanda de två.
 
Mitt första intryck är att den är för plottrig. Sen ta bort understrecken på länkar samt välj någon bättre färg som passar in. Sen effekten på denna gillar jag inte alls http://www.gulnet.nu/images/DSC_0760_gh.jpg


Startsidan i meyn borde du kanske ta bort? man kan ju trycka på loggon för att komma till den. Sen så två olika loggor? Gulnet IT - Services och GEO home?

Även bildgalleriet känns välidgt rörigt.

Färgerna tycker jag inte passa riktigt turkost,rosa,blå och gul samt grön.

Annaras tycker jag sidan har bra med funktioner.
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.