Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Casio S770

Produkter
(logga in för att koppla)

Lionheart

Aktiv medlem
Halloj!

Jag funderar på att köpa en kompaktkamera som komplement till min D200 och för att min flickvän behöver en ny kamera. Jag har kollat in den nya Casio S770 och den verkar vara en schysst, snygg och enkel kompaktkamera med stor LCD, bra upplösning och zoom. Dessutom verkar den vara okej, brusmässigt, i högre ISO. Iallafall om man tittar på testbilder på bloggen nedan.

Någon som redan lagt vantarna på den eller som vet hur Casios föregångare är? Casio har ju även Z-modellerna som som verkar vara väldigt likvärdiga. Vet egentligen inte skillnaderna mellan Z och S modellerna. De jag kollat på då är Z-700 och Z-750 (äldre modell).

http://www.casio-europe.com/se/exilim/exilimcard/exs770/

http://ex-s770.blogspot.com/
 
Senast ändrad:
Det jag tycker framförallt är bra med Casio är deras enkla menysystem och att de är så snabba på att fokusera, bläddra mellan bilder, ja allt egentligen. Bra programvara till datorn också.
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.