Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Canon 5D för 9 990

Produkter
(logga in för att koppla)

Håkan Bråkan

Aktiv medlem
Nu har Fotokungen utförsäljning av demoex från Canon med ett års garanti, bl a 5D, hehe, får vi se om detta sänker beg-marknaden, för det är inte bara ett ex av varje de har säger de.
 
Förstår inte hur någon kan sälja en kamera som tar hur bra bilder som helst bara för att något nytt har kommit. Behåll den gamla som reservhus så slipper ni skänka en pryl som för några måndader sedan såldes ny för över 20000 kr.

//Daniel (som inte säljer sin 5D)
 
Tror inte att den sjunker allt för mycket. Det verkar finnas ett sug efter att gå över till fullformat och då är en begagnad 5D ett bra alternativ, vilket håller priserna uppe.

Sen får man alltid göra upp med sig själv. Köpa nu till ett högre pris eller vänta och hoppas att priserna sjunker. Om man väntar, hur länge vill man vänta och gå miste om många fototurer med den nya kameran.

Själv köpte jag en begagnad 5D för nästan ett halvår sedan och är mycket nöjd med kameran.

/Gunnar
 
Nøjd

Tack før info. Har varit på jag efter en begagnad 5D ett tag. Ringde Fotokungen och lade vantarna på sista exet som såldes o-kittat.

/T
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.