Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Von Essinger

En enkel levnadsglad enstöring som älskar Whiskey och Havanna Cigarrer. har en förkärlek för människor som gör mej glad. Människor som gör det dom själv känner känner för och människor som inspirerar mej. Drömmer om en stuga vid havet där jag kan sitta på verandan och spana ut över havet och se båtar passera påväg bort från verkligheten. Vill höra måsars irreterande läte, fiska utan att få fisk och sitta och måla på en klipphäll.
Började fotografera med en gamal Rolleicord, satt i en mörk skrubb och framkalladde TRI-X filmer på löpande band. Köpte senare en Leica M6 och älskade mätsökaren, kvaliten och det skarpa objektivet.
Nu har jag köpt en begagnad Nikon D70. Den står på bordet och jag närmar mej den som en katt närmar sej het gröt. Skall försöka våga ta steget att starta den, livrädd för att bli fast.
Så Fotosidan kommer att bli en intressant plats att leva på, jag älskar bilder, älskar att drömma bort i alla underbara fotografers bilder. Säger jag att bilden är bra, så tycker jag det innerligt, säger jag att bilden är dålig så menar jag det innerligt. Ärlighet framför allt. men aldrig utan kärlek för fotgraferingens konst.

Lyssnar på: Tändkulemotorer, Nina Simone och annat som är som fysiska smekningar för öronen.

Tittar på: Nyheterna, dokumentärer.

Läser: Sture Dahlström, forum och en massa annat som är mer eller mindre värt att veta.
Lastname
von Essinger
Firstname
Ruthger
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.