The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5639 // Man måste blanda litet i bloggen!

Man kan inte bara skriva i bloggen om Leica, om diverse kamerateknik, om Rosenlund (Ett fd. Ålderdomshem på Söder) om Thomasevangeliet eller om Gylfaginning! Man måste ha litet större spännvidd i sin blogg så folk vill läsa bloggen! Så nu blir det om mat! Mattips inför framtiden!
Nu menade jag inte det ni tror, utan jag menar bara som ett litet mattips framöver! I veckan liksom! :)

Alltså, man tager purjolök, röd paprika, Sugar Snaps (färska), soltorkade tomater, oliver (Kalamata) Gambosola (det som blev över från i lördags) Man börjar med att fräsa upp den hackade purjon (olivolja) med den småskurna paprikan, sedan sugar snapsen (dom skall koka litet först) och när det här har fräst ett tag så blandar man i resten! Oliver och Gambosolan alltså! Kryddar med örtsalt, chiliflake och litet litet cayennepeppar!

Den kokta spagettin blandas med litet olivolja och Arabiata!

Man kan även rosta pumpakärnor och solrosfrön att ha till! Toppa med liksom!
Och till det en Punk IPA! :)

/Bengan

Ps. Jag grejade i alla fall spagettin! Vem som grejade resten förstår ni nog! Men nu har jag lärt mig!  :)

Inlagt 2022-01-17 19:06 | Läst 696 ggr. | Permalink

"Ser gott ut det där. Inspirerande matfoto. /Gunnar S"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ser väldigt smakfullt ut! På alla sätt. Hälsningar/ Björn
Tack för tips. Ser - och låter - väldigt smakfullt ut, och passar bra till mitt nya livsparadigm.
Jag hoppas på någon Sötäljefika framöver....
//GöranR
Det där kan jag mycket väl tänka mej att testa t ex när man har lite gambozola över. Tack för tipset.
Hälsningar Lena
Ser gott ut det där. Inspirerande matfoto.
/Gunnar S
Tack för kommentarerna! Jag skall vidarebefodra dessa!
Men jag e inte helt bakom vad gäller lakto-ovo-vegmat!
Mitt paradnummer är grönsaksbiffar! :)
/B
Ser mycket gott ut! Och IPA låter som perfekt dryck till det hela.