Annons

Sigma 50-100/1,8 DC HSM Art


Summering

Mångsidigt och ljusstarkt telezoom
Med fokus på mångsidighet har detta ljusstarka zoomobjektiv från Sigma, designat för APS-C-sensorer ett zoomomfång på 50-100mm och täcker tre vanliga brännvidder ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2017-11-03 Fredrik AVT
PLUS: Otrolig skärpa. Välbyggd. Fokus sitter faktiskt perfekt på min Canon.
MINUS: Kompakt tyngd. Därmed lite svårare att stabilisera än en längre 70-200. Materialvalet känms som om märken kommer synas lätt. Avsaknad av bildstabilisering. Klen stativfot.

Det här objektivet är så skarpt att då jag tog bilder vid 1/125 sek bl 1,8 visade det sig att det jag trodde var en subtil kontrastförlust faktiskt var skakningsoskärpa som inte ens syntes som klassiska skakningar! Har ägt en hel del fasta objektiv men aldrig upplevt sådan skärpa vid f/1,8. Välbyggd. Då den är relativt kompakt för sin vikt blir balansen på kameran inte helt optimal för maximal stabilitet.

Pris: 8700
2017-05-18 PeterLindgren
PLUS: Skärpa Bildkvalité Byggkvalité
MINUS: Vikten

Har haft detta objektiv i närmare 4 månader och jävlar vilken best det är! Fotar väldigt mycket i Gym och liknande vilket gör att man vill ha en ljusstark glugg. Skärpan är fantastisk och bildkvalitén är ruskigt vass.

Det är tyvärr ett väldigt (!) tungt objektiv med sina 1,6 kg. Det sliter en del på vristerna om man skall ha det som "Allround Glugg".

Tillsammans med mitt Sigma 18-35mm f/1.8 så är det en perfekt kombo!

Liknande produkter: Nikon 24-70mm

Pris: 8990
ANNONS